Beatles efter Beatles

Fra fælles fortid til egen fremtid.

De tre hovedkomponister i Beatles, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer. De udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik.

I løbet af tre koncerter vil Nice Guys fortælle om de tre komponisters respektive udviklinger og spilleen række sange fra tre imponerende karrierer.

Du kan glæde dig til tre aftener hvor musik og fortælling vil gå hånd i hånd. Meget af musikken kender du i forvejen, men mon ikke vi også finder både titler der ikke er så kendte, såvel som fortælling om de kendte numre, som du ikke kendte til i forvejen.

Nice Guys sætter fokus på den enkelte komponist, så publikum får én koncert med Paul McCartney sange, én med George Harrison melodier og endelig én koncert med John Lennon sange. Bare rolig - vi har ikke glemt at Ringo Starr også kunne lave musik.
Du kan høre koncertfortællingerne i februar og marts 2020, i både Kalundborg, Hørve og Nykøbing Sj.

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Bandet består af John Larsen, sang, guitar og keyboard; Niels Bugge, sang og guitar; Jørgen Høj Nielsen, bas og Christian Brandt, trommer og sang.
Nice Guys  | Tlf.: 50536080 | niceguys@cdnet.dk