Klik på ikonet herunder. 
Print eller download indbydelsen og send den til dine venner;-)

Beatles koncepter

Beatles, brunch og bobler
Nice Guys har lanceret et helt nyt, spændende og musikalsk koncept: Beatles, brunch og bobler.
Giv dine venner en overdådig formiddag. Ud over din overdådige brunchbuffet, hvor kaffen er lige den dine gæster ønsker, juicen og lækkerierne slås om pladsen, så har du også inviteret orkestret Nice Guys, der er blandt landets ypperligste Beatlesfortolkere, der vil give brunchen den perfekte stemning. Ind i mellem lyder de som Beatles og ind i mellem flytter deres fantastiske fortolkninger musikken helt nye steder hen. Det er meget tænkeligt, at gæsterne begynder at synge med, måske er der nogen, der får lyst til at danse.
Sikke en dejlig start på dagen. Unplugged eller med strøm. Dine stuer og antallet af gæster afgør hvordan den skal skæres.
Dagligstuekoncert Beatleskoncerten fra KB hallen genoplives.
 
Giv venner og gæster en ”Beatles – overraskelse”. En dagligstuekoncert hvor topprofessionelle ”Nice Guys” giver dit publikum en oplevelse og en mulighed for at synge med, rocke til musikken og hygge sig med musikalsk historiske rødder som forret eller dessert til egen kulinariske menu.

Måske laver du tresser temafest – så fortsætter orkestret bare til dansen efter middagen.

The Beatles betydning kan ikke overdrives – for musikken, påklædning, hårmoden osv.
Pludselig skulle alle spille guitar, have langt hår og købe grammofonplader. Ungdommen fandt sammen om et fælles holdepunkt.
For lidt over 50 år siden – 1964 – gæstede Beatles Danmark. Nice Guys spiller nu koncerten igen som en gestus til bandet og til publikums glæde. Nice Guys optræder ikke som Beatles, men ærer det berømte band med en musikalsk mesterlig hilsen, hvor KBHallens koncert bliver genoplivet nummer for nummer.
Unge vil blive ramt af numrenes musikalsk unikke karakter og de ældre vil blive slået af nostalgiens dejlige toner. – og det hele rammet ind af en god historie og et par historiske facts.
Bemærk sætlisten til Beatleskoncerten er Lennons håndskrevne.
 
Nice Guys  | Tlf.: 50536080 | niceguys@cdnet.dk